728x90 AdSpace

  • Latest News

    Καλεσμα Σε Συσκεψη -Ενημερωση: Τεταρτη 29/11, 19:30 Γραφεια Λαϊκου Μετωπου Τζαβελλα 3, Εξαρχεια


    Καλούμε τις οργανώσεις, συλλογικότητες, ομάδες, αγωνιστές/στριες σε σύσκεψη-ενημέρωση, την Τετάρτη 29/11, 19:30, στα γραφεία μας στην οδό Τζαβέλλα 3, στα Εξάρχεια για να μιλήσουμε για τις υποθέσεις και τις φυλακίσεις των 3 συντρόφων μας, Şadi Naci Özpolat, Halil Demir, Hüseyin Kılıç, οι δύο πρώτοι εκτίουν ποινή για πλημμελήματα!! και ο 3ος προφυλακίστηκε για μια παλιά υπόθεση καθως εκκρεμούσε ένταλμα. Οι αγωνιστές κρατούνται σε διάφορες φυλακές, στα Τρίκαλα, στον Κορυδαλλό και στα Χανιά. Καθώς επίσης και για την υπόθεση της αίτησης αναίρεσης που έχει ασκήσει εναντίον μας ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης και στόχο την ακύρωση της αθωωτικής απόφασης του Εφετείου για τους 11 αγωνιστές και την εκ νεου επιστροφή στα 30 χρόνια κάθειρξης.

    Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, σε συνεργασία με το φασισμό της Τουρκίας και τον ιμπεριαλισμό μας επιτίθεται εκ νέου.Μετά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους, της Λιθουανίας, συμφώνησαν την πιο στενή συνεργασία σε μια σειρά ζητημάτων και είμαστε σίγουροι ότι οι επιθέσεις αυτες εντάσσονται μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Η αναίρεση θα εξεταστεί στον Αρείου Πάγο στις 5 Δεκεμβρίου, όπου και καλούμε τον κόσμο να παρεβρεθεί στην αίθουσα και στις 7 Δεκεμβρίου ο Ερντογάν έρχεται στην Ελλάδα για να συναντήσει τον Μητσοτάκη. Καλούμε να γίνει συζήτηση στο πλαίσιο καμπάνιας αλληλεγγύης έτσι ώστε να αγωνιστούμε απο κοινού ενάντια σε αυτές τις επιθέσεις που δεν αφορούν μόνο τους αγωνιστές απο την Τουρκία αλλά και όλο το κίνημα και το λαό στην Ελλάδα. Γιατί αποτελούν κομμάτι τις συνολικής επίθεσης που διαξάγεται απο τον ιμπεριαλισμό και από τις συνεργαζόμενες με αυτόν κυβερνήσεις. Ενωμένοι θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε, γιατί η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών.

     

    ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ!

     

    ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!

     

    Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

     

    ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Καλεσμα Σε Συσκεψη -Ενημερωση: Τεταρτη 29/11, 19:30 Γραφεια Λαϊκου Μετωπου Τζαβελλα 3, Εξαρχεια Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top