728x90 AdSpace

  • Latest News

    Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδας Στην Αθήνα ο Ferhat Ertürk στηρίζει, με 15ήμερη απεργία πείνας, τη συνεχιζόμενη αντίσταση, με αορίστου διαρκείας απεργία πείνας της Eda Deniz Haydaroglu στη Γερμανία

     


    Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδας

    Στην Αθήνα  ο Ferhat Ertürk στηρίζει, με 15ήμερη απεργία πείνας, τη συνεχιζόμενη αντίσταση, με αορίστου διαρκείας απεργία  πείνας της Eda Deniz Haydaroglu στη Γερμανία.

    Ο δημοσιογράφος Özgül Emre, τα μέλη της Grup Yorum, İhsan Cibelik, Serkan Küpeli και Hasan Unutan συνελήφθησαν και κρατούνται βάσει των νόμων 129 A/B της Γερμανίας. για την Αντιτρομοκρατία.

    Οι νόμοι 129 A/B, είναι εμπόδιο στις ελευθερίες.

    Ο Δολοφόνος των Λαών του Κόσμου, το γερμανικό κράτος, για να εδραιώσει τη δική του τάξη, θέλει να εξαπατήσει τους λαούς, συλλαμβάνοντας, με αυτούς τους νόμους της τρομοκρατίας, τους επαναστάτες που αγωνίζονται για την απελευθέρωση των λαών του κόσμου. Με αυτούς τους νόμους θέλει να αφαιρέσει το δικαίωμα της αντίστασης, που είναι στα χέρια των λαών. Δεν  θα το επιτρέψουμε.

    Η Eda Deniz Haydaroglu, κάτοικος Γερμανίας, για να εμποδίσει τις επιθέσεις του γερμανικού ιμπεριαλισμού, ξεκίνησε απεργία πείνας στις 18 Μαρτίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας για τους Πολιτικούς Κρατουμένους. Σήμερα, 49η μέρα απεργίας πείνας αντίστασης, συνεχίζει την αντίστασή της για να ανατρέψει τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές.

    Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των 4 επαναστατών στη Γερμανία, που παράνομα φυλακίστηκαν.

    Ο Ferhat Ertürk στην Αθήνα (Ελλάδα) ξεκινά επίσης 15θήμερη απεργία πείνας συμπαράστασης, ενάντια στην καταπίεση.

    Ο Ferhat Ertürk λέει:

    Την Παρασκευή, 5 Μαΐου, 50ή ημέρα απεργίας πείνας αόριστης διάρκειας αντίστασης της Eda Deniz Haydaroğlu, εγώ, ο Ferhat Ertürk, θα ξεκινήσω 15νθήμερη απεργία πείνας ενάντια στους νόμους 129 Α/Β τρομοκρατίας. Πήρα αυτή την απόφαση για να στηρίξω τους αντιστασιακούς συντρόφους μου και στέκομαι δίπλα τους για να αποκαλύψω τις καταπιεστικές πολιτικές του γερμανικού ιμπεριαλισμού στους λαούς του κόσμου.

    Ας υποστηρίξουμε, όπου κι αν βρισκόμαστε, την αντίσταση με απεργία πείνας της Eda Deniz Haydaroğlu, για να ανατρέψουμε αυτές τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές.

    Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι υπάρχει κάτι που όλοι μπορούμε να κάνουμε.

     Ας υψώσουμε τον αγώνα μας για την κατάργηση του αντιδημοκρατικού, φασιστικού, ναζιστικού νόμου 129 στη Γερμανία.

    Τα αιτήματα της Eda Deniz Haydaroğlu είναι και δικά μου αιτήματα και πρέπει να γίνουν άμεσα δεκτά.

    1- Να αφεθούν ελεύθεροι έως την εκδίκαση της δίκης, οι επαναστάτες - αντιφασίστες κρατούμενοι Özgül Emre, İhsan Cibelik, Serkan Küpeli και Hasan Unutan.

    2- Οι κοινοποιήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα ψηφιακά αρχεία δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται  ως αποδεικτικά στοιχεία.

    3- Οι εκθέσεις του Οργανισμού Προστασίας του Συντάγματος δεν είναι νόμιμες και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία!

    4- Ο Γενικός Εισαγγελέας Πίτερ Φρανκ θα πρέπει να εξηγήσει τι συναντήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και γιατί τον τιμούν στην Τουρκία.

    5- Οι απαιτήσεις του Alfredo Cospito πρέπει να ικανοποιηθούν!

    6- Τα φασιστικά 129 α και β άρθρα να αφαιρεθούν από το νόμο.

    7- Όλοι οι αντιφασίστες και επαναστάτες κρατούμενοι πρέπει να απελευθερωθούν άμεσα.

     

    ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2023

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδας Στην Αθήνα ο Ferhat Ertürk στηρίζει, με 15ήμερη απεργία πείνας, τη συνεχιζόμενη αντίσταση, με αορίστου διαρκείας απεργία πείνας της Eda Deniz Haydaroglu στη Γερμανία Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top