728x90 AdSpace

  • Latest News

    Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδας Αθήνα


    Σήμερα, 9 Μαϊου 2023, 5η μέρα της 15 ημερών απεργίας πείνας του Ferhat Ertürk και της Μαρίας Καρατζά, 1η ημέρα της 3 ημερών απεργίας πείνας του Dursun Sütcü και μονοήμερη απεργία πείνας της Hazal Seçer, που στηρίζουν την αντίσταση της Eda Deniz Haydaroglu στη Γερμανία με αόριστης διάρκειας απεργία  πείνας.

    Ο δημοσιογράφος Özgül Emre και τα μέλη της Grup Yorum, İhsan Cibelik, Serkan Küpeli και Hasan Unutan συνελήφθησαν και κρατούνται βάσει των νόμων 129 A/B της Γερμανίας για την Αντιτρομοκρατία.

    Με τους νόμους 129 A/B, θέλει ο Δολοφόνος των Λαών του Κόσμου, το γερμανικό κράτος, να βάζει εμπόδια  στους αγώνες για το δίκιο και τη λευτεριά, για να εδραιώσει το καθεστώς του.

    Με αυτούς τους  νόμους,  που  λέει ότι είναι δήθεν κατά της τρομοκρατίας, για να εξαπατήσει τους λαούς,  αλλά στην πραγματικότητα κατά των  νόμιμων αγώνων των λαών, συλλαμβάνει τους επαναστάτες που αγωνίζονται για την απελευθέρωση των λαών του κόσμου.

    Ψήφισαν αυτούς τους νόμους  για να αφαιρέσουν το δικαίωμα της αντίστασης, που είναι στα χέρια των λαών.

    Δεν  θα το επιτρέψουμε.

    Η Eda Deniz Haydaroglu, κάτοικος Γερμανίας, για να εμποδίσει τις επιθέσεις του γερμανικού ιμπεριαλισμού, ξεκίνησε απεργία πείνας στις 18 Μαρτίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας για τους Πολιτικούς Κρατουμένους και  συνεχίζει την αντίστασή της για να ανατρέψει τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές.

    Απαιτούμε να απελευθερωθούν άμεσα οι 4 επαναστάτες, που παράνομα φυλακίστηκαν στη Γερμανία.

    Ο Ferhat Ertürk λέει:

    Στις 5 Μαΐου, 50ή ημέρα απεργίας πείνας αόριστης διάρκειας αντίστασης της Eda Deniz Haydaroğlu, εγώ, ο Ferhat Ertürk, ξεκίνησα 15νθήμερη απεργία πείνας ενάντια στους νόμους 129 Α/Β τρομοκρατίας. Πήρα αυτή την απόφαση για να στηρίξω τους αντιστασιακούς συντρόφους μου και στέκομαι δίπλα τους για να αποκαλύψω τις καταπιεστικές πολιτικές του γερμανικού ιμπεριαλισμού στους λαούς του κόσμου.

    Ας υποστηρίξουμε, όπου κι αν βρισκόμαστε, την αντίσταση με απεργία πείνας της Eda Deniz Haydaroğlu, για να ανατρέψουμε αυτές τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές.

    Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι υπάρχει κάτι που όλοι μπορούμε να κάνουμε.

    Ας υψώσουμε τον αγώνα μας για την κατάργηση του αντιδημοκρατικού, φασιστικού, ναζιστικού νόμου 129 στη Γερμανία.

    Τα αιτήματα της Eda Deniz Haydaroğlu είναι δικά μου και δικά σας αιτήματα και πρέπει να γίνουν άμεσα δεκτά.

    1- Να αφεθούν ελεύθεροι έως την εκδίκαση της δίκης, οι επαναστάτες - αντιφασίστες κρατούμενοι Özgül Emre, İhsan Cibelik, Serkan Küpeli και Hasan Unutan.

    2- Οι κοινοποιήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα ψηφιακά αρχεία δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται  ως αποδεικτικά στοιχεία.

    3- Οι εκθέσεις του Οργανισμού Προστασίας του Συντάγματος δεν είναι νόμιμες και παράνομα χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία!

    4- Ο Γενικός Εισαγγελέας Πίτερ Φρανκ θα πρέπει να εξηγήσει γιατί συναντήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και γιατί τον τιμούν στην Τουρκία.

    5.- Τα φασιστικά 129 α και β άρθρα να αφαιρεθούν από το νόμο.

    6.- Όλοι οι αντιφασίστες και επαναστάτες κρατούμενοι πρέπει να απελευθερωθούν άμεσα.

    Ο Ferhat Ertürk και η Μαρία Καρατζά συνεχίζουν την 15 ημερών, ο Dursun Sütcü ξεκίνησε την τριών ημερών και η Hazal Seçer τη μονοήμερη  απεργία πείνας τους, κατά των 129 Α/Β νόμων του Γερμανικού κράτους που θέλουν να βάλουν εμπόδια στους νόμιμους αγώνες για τη λευτεριά των λαών.

    HALKIYIZ – HAKLIYIZ – KAZANACAĞIZ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΙ – ΕΧΟΜΕ ΔΙΚΙΟ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

    ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Δευτέρα, 9 ΜΑΪΟΥ 2023




    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδας Αθήνα Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top