728x90 AdSpace

  • Latest News

    Η BIRSEN KARS ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ!


    Η συντρόφισσα μας, η οποία έχει υποβληθεί σε θεραπεία καρκίνου για πολλά χρόνια, η BIRSEN KARS έπεσε μάρτυρας, στις 6 Φεβρουαρίου 2022 στη Στουτγάρδη της Γερμανίας.


    Η BIRSEN KARS είναι μία από τις γυναίκες που αγωνίστηκαν για την επανάσταση της Ανατολίας μέχρι την τελευταία της πνοή, πλήρωσε βαριά το τίμημα σε αυτόν τον αγώνα και κάηκε ζωντανή στη σφαγή των φυλακών της 19ης Δεκεμβρίου του 2000.


    Δεν είναι η ασθένεια που σκότωσε τη σύντρόφισσα μας BIRSEN KARS, αλλά οι σοβαρές συνθήκες φυλάκισης που οδήγησαν σε αυτή την ασθένεια και οι χημικές βόμβες που  ρίχτηκαν στο σώμα της στη σφαγή της 19ης Δεκεμβρίου. Τα ονόματα των δολοφόνων  είναι άγνωστα μέχρι σήμερα.


    Οι δολοφόνοι της είναι ο  ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ-ΕΕ και η ολιγαρχία, οι οποίοι και σχεδίασαν την πολιτική "είτε αλλαγής μυαλού, είτε θανάτου". Οι εκτελεστές της εποχής είναι ο Bulent Ecevit, ο Hikmet Sami Türk και άλλοι εχθροί του λαού που εμπλέκονται στη σφαγή. 


    Θα ενημερώσουμε σχετικά με την κηδεία της συντρόφισσας BIRSEN KARS αργότερα. Καλούμε όλους/όλες να αποδώσουν φόρο τιμής και να συμμετέχουν στην κηδεία της συντρόφισσας μας.


    ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!

    ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

    Η BIRSEN KARS ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ!

    ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!


    Λαϊκό Μέτωπο




    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η BIRSEN KARS ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ! Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top