728x90 AdSpace

  • Latest News

    Γερμανικό Λαϊκό Μέτωπο: Κάνουμε μονοήμερη απεργία πείνας,στις 5 Φεβρουαρίου, για να στηρίξουμε τη Sibel Balaç και τον Gökhan Yıldırım


    Η SİBEL Balaç και ο GÖKHAN Yıldırım προχωρούν βήμα βήμα αντιστεκόμενοι με απεργία πείνας μέχρι θανάτου.

    Για να σας χαιρετίσουμε, εμείς, ως Λαϊκό Μέτωπο της Γερμανίας, θα κάνουμε μονοήμερη απεργία πείνας συμπαράστασης,  το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022. Δεν θα σας αφήσουμε μόνους στην αντίστασή σας αυτή αφού από τις 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιούμε Εναλλακτική Απεργία Πείνας.

    Η Sibel Balaç λέει, "Η πείνα μου υποστηρίζει την πείνα που βιώνουν οι άνθρωποί μας... Η πείνα μου δεν έχει κανένα άλλο κίνητρο παρά να σταθεί δίπλα στη δική τους πείνα.  Οι γονείς που δεν φέρνουν ψωμί στο σπίτι τους, δεν μπορούν να μαγειρέψουν για τα παιδιά τους και πολλές φορές τα αναγκάζουν να κοιμηθούν πεινασμένα, έχασαν κάθε κίνητρο για ζωή από την πείνα και τους έκλεψαν τις ελπίδες."

    Ο Gökhan Yıldırım αναφέρει στα αιτήματά του. Είναι θυμωμένος που η TÜGVA, ένα από τα ιδρύματα του  κλέφτη AKP, χρησιμοποιεί το τραγούδι του Grup Yorum, τραγουδώντας: « Η δράση του Group είναι λανθασμένη, Εμείς οι επαναστάτες φυλακισμένοι, οι ακροατές του Grup Yorum και οι σύντροφοι της Helin και του Ibo δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν θα αφήσουμε τις αξίες μας να αγγίξουν».  Κι ενώ απαγορεύει τα τραγούδια για τα οποία η Helin και ο İbrahim έπεσαν μάρτυρες, από την άλλη κλέβουν τις μελωδίες των ίδιων τραγουδιών για να τα μολύνουν με τις δικές τους φασιστικές ιδέες. Ως ακροατής του Grup Yorum αγκαλιάζουμε τα αιτήματα της Sibel και του Gökhan,  την αντίσταση τους και υποστηριζουμε τις προοδευτικές αξίες του λαού και τη δυναμική της επανάστασης. Παρελαύνουν με ενθουσιασμό όπως εκείνοι που πυροβόλησαν τη ζωή τους μπροστά τους. Δεν θα τους αφήσουμε ποτέ μόνους σε αυτό το ταξίδι!

    Μαζί στην πείνα τους

    ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

    ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ τις πεποιθήσεις τους

    ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

    Και τελικά

    Θα ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στις νίκες τους.

    Καλούμε όλους τους ανθρώπους μας που ζουν στην Ευρώπη, ιδιαίτερα τη Γερμανία, στην Απεργία Πείνας που θα πραγματοποιήσουμε στις 5 Φεβρουαρίου. Με την πείνα μας και τις πάσης φύσεως δράσεις στήριξης, θα βάλουμε τις προσπάθειές μας ο ένας πάνω στον άλλο και θα δημιουργήσουμε ένα τεράστιο βουνό. Θα ονομάσουμε αυτό το βουνό αήττητο.

    Ζήτω η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ!

    Η Sibel Balaç, Ο Gökhan Yıldırım είναι η τιμή μας!

    Ας γίνουν δεκτά τα αιτήματα της Απεργίας μέχρι θανάτου!

    Θέλουμε Δικαιοσύνη! Θα την πάρουμε!

    Είμαστε ο λαός, έχουμε δίκιο, θα νικήσουμε!

    Γερμανικό Λαϊκό Μέτωπο

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γερμανικό Λαϊκό Μέτωπο: Κάνουμε μονοήμερη απεργία πείνας,στις 5 Φεβρουαρίου, για να στηρίξουμε τη Sibel Balaç και τον Gökhan Yıldırım Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top