728x90 AdSpace

  • Latest News

    Λαϊκό Μέτωπο: Ζήτω η αντίσταση, ζήτω η νίκη!


    Ο Nurettin Kaya, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας μέχρι θανάτου εναντίον φυλακών τύπου S R Y για 272 ημέρες από τις 20 Οκτωβρίου 2023, τερμάτισε την αντίστασή του ως αποτέλεσμα της μεταγωγής των Alişan Gül και Cemil Kurt σε φυλακή που δεν είναι S,R,Y ικανοποιήθηκε το αίτημα τους.

    Ο φασισμός του ΑΚΡ είδε για άλλη μια φορά ότι δεν μπορεί να φυλακίσει τους επαναστάτες κρατούμενους σε φυλακές σκληρής απομόνωσης S,R,Y. Ο φασισμός είδε για άλλη μια φορά με την αντίστασή μας ότι δεν μπορεί να θάψει τους ελεύθερους κρατούμενους στις φυλακές. Γιατί η επαναστατική θέληση είναι ανώτερη από οτιδήποτε άλλο. Για άλλη μια φορά αποδείξαμε αυτό στον φασισμό του ΑΚΡ με την αντίστασή μας.

    Δεν θα μπορέσατε να πετύχετε με τις φυλακές τύπου F, και αυτή η νίκη είναι απόδειξη ότι δεν θα μπορέσετε να πετύχετε με φυλακές τύπου S, R, Y. Επειδή είμαστε εμείς, η επαναστατική θέληση, αυτή είναι η ισχυρή, αυτή είναι δίκαιη.  Γνωρίζουμε το νόμο της νίκης, αντιστεκόμαστε με τη δικαιοσύνη και τη νομιμότητά μας.

    Η ιστορία έγινε για άλλη μια φορά μάρτυρας του θριάμβου των ανυποχώρητων ελεύθερων επαναστατών κρατουμένων. Αυτή η νίκη, την οποία κερδίσαμε με αντίσταση για 272 ημέρες, να είναι ένα δώρο για όλο το λαό μας.

    Ζήτω η αντίσταση, ζήτω η νίκη

    Ο Nurettin Kaya είναι η τιμή μας

    Ζήτω η αντίσταση της απεργίας πείνας μέχρι θανάτου

    Είμαστε ο λαός, έχουμε δίκιο, θα νικήσουμε

    Λαϊκό Μέτωπο

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Λαϊκό Μέτωπο: Ζήτω η αντίσταση, ζήτω η νίκη! Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top