728x90 AdSpace

  • Latest News

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.

     


    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.

    Ο ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.


    Η κυβέρνηση της  Νέας Δημοκρατίας, συνεργάτιδα του ιμπεριαλισμού, εργάζεται με όλη τη δύναμή της για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του Ισραήλ. 

    Από την πρώτη μέρα που το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τον λαό της Παλαιστίνης, παρέχει την υποστήριξη της στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ. 

    Τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη αρχικά εγκαταστάθηκαν στη βάση της Σούδας στην Κρήτη. Εξαιτίας της ανεπάρκειας της βάσης αυτής, ζητήθηκαν νέες βάσεις από την Ελλάδα.

    Τώρα, ο αερολιμένας της Ελευσίνας, κοντά στην Αθήνα, θα ανοίξει για τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη. Δίπλα  στην Αθήνα, θα υπάρχει μια ακόμη βάση των ΗΠΑ. 

    Η δολοφόνος κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, συνεργάτης των ΗΠΑ, ουδέν προσφέρει στους Έλληνες πολίτες,  προσφέρει  όμως τα δικαιώματα και τη γη τους στους αμερικανούς εισβολείς. Κατά την πρώτη μέρα της αντίστασης του παλαιστινιακού λαού, ο Μητσοτάκης δεν άλλαξε το πρόγραμμά του για να πάει στο Ισραήλ. 

    Το ζευγάρι που προσφέρθηκε να πάει  πρώτο στο Ισραήλ ήταν ο πρωθυπουργός της Γερμανίας Σολτς που τελικά και πήγε και αμέσως  μετέπειτα ο Μητσοτάκης που ετοιμαζόταν να πάει, αλλ' όμως το Ισραήλ βομβάρδισε το νοσοκομείο Ehl-Babtist και ως εκ τούτου, λόγω της βομβιστικής επίθεσης, ανέβαλε το ταξίδι του.

    Σήμερα  ο Μητσοτάκης, βρίσκεται στο Ισραήλ. 

    Ο Μητσοτάκης εκτελεί πιστά κάθε εντολή που του δίνδεται, ως απόλυτος υπηρέτης των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ.

    Κατά καιρούς, πάντα σύμφωνα με τις αποφάσεις των συνεδριάσεων του ΝΑΤΟ, είτε δίνουν τα χέρια με τον φασίστα Tayyip Erdoğan, είτε  οι σχέσεις των δύο συνεργατών επιδεινώνονται. 

    Κατά καιρούς επίσης, επιτρέπουν την ανοικτή πρόσβαση στη χώρα σε δολοφόνους των ΗΠΑ. 

    Τα πάντα καθορίζονται από τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού. 


    Καλούμε τον Έλληνα λαό: 

    Να μην επιτρέψουμε το άνοιγμα των ελληνικών συνόρων και την παράδοση  ελληνικών εδαφών στους δολοφόνους των ΗΠΑ. Να μην πέφτουν βόμβες από αεροπλάνα που απογειώνονται από ελληνικό έδαφος για να  χύσουν το αίμα των λαών της Παλαιστίνης και της Μέσης Ανατολής. 

    Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για μια ανεξάρτητη Ελλάδα και Τουρκία. 

    Οι ΗΠΑ είναι ο κοινός εχθρός μας. 

    Ας αγωνιστούμε κατά του ιμπεριαλισμού και των συνεργατών τους για να υπερασπιστούμε τους λαούς της Τουρκίας και της Ελλάδας.

    Ας αγωνιστούμε για  ανεξαρτησία, δημοκρατία και σοσιαλισμό.


    ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΞΩ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

    ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ! 

    ΚΑΤΩ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ!

    ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! 

    ΚΑΤΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ!

    ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

    Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδας

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top