728x90 AdSpace

  • Latest News

    Θέλουμε λευτεριά για την Αyten Örtük, που βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό επί 2 χρόνια.


    Η Ayten Öztürk  κρατήθηκε στο αεροδρόμιο του Λιβάνου το 2018, ενώ προσπαθούσε να ταξιδέψει σε ευρωπαική χώρα, με την αιτιολογία ότι το διαβατήριό της ήταν προβληματικό.Στο κρατητήριο είπαν ότι ήρθαν  από την τούρκικη πρεσβεία στο Λίβανο και ζήτησαν την μεταγωγή της.

    Ο τουρκικός φασισμός και το κράτος του Λιβάνου συμφώνησαν. Την ίδια μέρα η Ayten μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο με κλειστά μάτια και με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη της και παραδόθηκε σε αγνώστους.

    Η Ayten ανέφερε:

    Ότι όταν την παρέδωσαν, της έβαλαν ένα σάκο στο κεφάλι και την έβαλαν στο αεροπλάνο,

    Ότι την βασάνιζαν κάθε δευτερόλεπτο και

    Ότι δεν ειπώθηκε τίποτα για το που την πήγαιναν.

    Την βασάνιζαν στο κέντρο βασανιατηρίων του ΜΙΤ επί 6 μήνες.  Καθ' όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρχαν νέα γι' αυτήν.

    Έγινε γνωστή η εξαφάνιση της Ayten, εξ αιτίας των εκστρατειών του Λαικού Μετώπου  και το κοινό τελικά  πληροφορήθηκε για την απαγωγή της και τη μεταφορά της από αγνώστους σε άγνωστο μέρος. Εν συνεχεία  παραδόθηκε στην Αστυνομία και  ξεκίνησε η επί 3,5 χρόνια, περίοδος κράτησή της στην Τουρκία. Η Ayten, στη φυλακή, όπως διαπίστωσαν οι σύντροφοί  της, είχε στο σώμα της, 898  τραύματα.

     

    Απαιτούμε, να διωχθούν αυτοί που βασάνισαν την Ayten.

    H Ayteb Oztürk αφέθηκε ελεύθερη,  με τον όρο του κατ' οίκον περιορισμού, πριν από δύο χρόνια και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό.

    Όταν υπάρχει ανάγκη για θεραπεία από γιατρούς και μεταφορά σε νοσοκομείο, πρέπει να καταργηθεί ο όρος αυτός του κατ' οίκον περιορισμού. Κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη μετάβασης σε νοσοκομείο, απαιτείται η άδεια της αστυνομίας. Κάθε φορά αντιμετωπίζονται εμπόδια από την αστυνομία και τελικά  δεν μπορεί να  νοσηλευτεί

    Υπάρχει πρόβλημα με τις χειροπέδες στα πόδια  επειδή οι αστυνομικοί, με το πρόσχημα, ότι δεν μπορούν να λάβουν σήμα, όποτε θέλουν κάνουν έφοδο στο σπίτι.

     

    ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλους όσοι είναι κατά των βασανιστηρίων και μάλιστα  βασανιστηρίων, επί 6 μήνες, σε γυναίκα επαναστάτρια  - αντιφασίστρια.

    Έχει ξεκινήσει εκστρατεία για την άρση του κατ' οίκον περιορισμού της Ayten Öztürk.

    Απαιτούμε λευτεριά για τηνAyten Öztürk που βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό επί δύο χρόνια.

    Ας απαιτήσουμε τη λευτεριά της Ayten τραβώντας video.

     Θέλουμε όλοι οι άνθρωποί μας, τραβώντας video, να απαιτήσουν να λάβει τέλος ο όρος του κατ' οίκον περιορισμού της Ayten, που ήδη διαρκεί 2 χρόνια

     

    Μπορείτε να το στείλετε στη διεύθυνση : email : epitropi.allileggiis2022@yand ex.com.Να μας το στείλουν στην Αλληλεγγύη αναφέροντας ότι στρέφονται κατά των βασανιστηρίων  της Ayten Oztürk.

    Όχι μη τιμωρείτε την  Ayten Öztürk, τους βασανιστες της τιμωρήστε.

    Ο κατ' οίκον περιορισμός είναί βασανιστήριο.

    Καταργήστε τον.

     

    ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Θέλουμε λευτεριά για την Αyten Örtük, που βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό επί 2 χρόνια. Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top