728x90 AdSpace

  • Latest News

    ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

     


    ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

     

    Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ!

    Το καπιταλιστικό-ιμπεριαλιστικό σύστημα είναι υπεύθυνο για τους νεκρούς στο έγκλημα στο τρένο στην Ελλάδα και στο σεισμό στην Τουρκία. Ας αντισταθούμε και ας αγωνιστούμε ενάντια στην καπιταλιστική τάξη εκμετάλλευσης και καταπίεσης.

     

    Tο καπιταλιστικό σύστημα είναι υπεύθυνο για τις σφαγές στο τρένο στα Τέμπη και στην Τουρκία στο σεισμό. Μόνο οι Επαναστάτες αγωνίζονται ενάντια στην εχθρική τάξη εκμετάλλευσης και καταπίεσης. Ο ρεφορμισμός και η ψευτοαριστερά δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων και του λαού και να παλέψουν ενάντια στον καπιταλισμό.

    Σήμερα είναι 1η Μάη, ημέρα αλληλεγγύης και αγώνα των λαών του κόσμου. Σήμερα, ως λαοί της Τουρκίας και της Ελλάδας, βιώνουμε τον πόνο που δημιουργεί το ιμπεριαλιστικό-καπιταλιστικό σύστημα. Πόνο για το σεισμό που συνέβη στην Τουρκία και προκάλεσε το θάνατο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων και πόνο για το έγκλημα στα Τέμπη , που προκάλεσε το θάνατο 57 ανθρώπων. Οι λαοί του κόσμου αναγκάζονται να βιώνουν παρόμοια δεινά και ακόμα περισσότερα κάθε μέρα.

    Κάθε χρόνο, δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώνονται από τη φτώχεια, την πείνα, την ασιτία, τη δίψα και την έλλειψη φαρμάκων για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστικών μονοπωλίων και των κερδών τους. Χώρες καταλαμβάνονται, βόμβες πέφτουν βροχή στους λαούς.

    Σήμερα, κανένα δικαίωμα δεν μπορεί να κερδηθεί ή να προστατευτεί χωρίς αποφασιστικότητα και αντίσταση ενάντια στον ιμπεριαλισμό και το φασισμό. Απέναντι σε αυτές τις επιθέσεις, υπάρχουν αυτοί που αντιστέκονται και αυτοί που υποτάσσονται και συμβιβάζονται. Η αντίσταση είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουμε τα δικαιώματά μας και να υπάρξουμε. Η αντίσταση είναι ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε.

     

    ΚΑΛΕΣΜΑ 1 ΜΑΗ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 11:00

     

    ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top