728x90 AdSpace

  • Latest News

    Στις 18 Μάρτη κάνουμε 1 μέρα απεργία πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης στους αντιφασίστες, αντιιμπεριαλιστές πολιτικούς κρατούμενους του κόσμου!

     


    Στις 18 Μάρτη κάνουμε 1 μέρα απεργία πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης στους  αντιφασίστες, αντιιμπεριαλιστές  πολιτικούς κρατούμενους  του κόσμου!

    Στις 18 Μάρτη την ημέρα " αλληλεγγύης  με τους πολιτικούς κρατούμενους" ως Λαϊκό Μέτωπο στην Ελλάδα είμαστε δίπλα σε αυτούς  που αντιστέκονται.

    Στις 18 Μάρτη κάνοντας μια μέρα απεργία πείνας θα είμαστε  αλληλέγγυοι σε όλους πολιτικούς κρατούμενους που αντιστέκονται και χαιρετούμε την αγωνίστρια Eda Deniz Haydaroğlu η οποία θα ξεκινήσει ίδια μέρα απεργία πείνας διάρκειας στην Γερμανία για να γίνει η φωνή των αντιστεκωμενων πολιτικών κρατουμένων έξω από τις φυλακές..

    Λέμε όχι σε όλες καταπιέσεις μέσα και έξω από τις φυλακές. Ο σκοπός τους είναι να φυλακίσουν ακόμα και τις σκέψεις μας.

    Λέμε όχι στις πολιτικές εξόντωσης των πολιτικών κρατουμένων στα κελιά απομονώσης, στην ποινικοποίηση του αγώνα , στην εξόντωση των αγώνων για τα δικαιώματα, τις ελευθερίες με εργαλείο τους αντιτρομοκρατικούς  νόμους..

    Στην Γερμανία η Ozgül Emre, o İhsan Cibelik, o Serkan Küpeli,o Hasan Unutan δικάζονται και είναι στις φυλακές, σύμφωνα με τον αντιτρομοκρατικό νόμο 129a/b.

    Ο ΝΌΜΟΣ 129 ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΒΑΡΙΈΣ ΠΟΙΝΈΣ, ΑΠΟΜΌΝΩΣΗ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΊΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΌ.

    Έχουν αυξηθεί με τρομονόμους και ρατσιστικούς νόμους  οι προφυλακίσεις  και οι συλλήψεις, συνωμοσίες, απελάσεις, παραβιάσεις στα δικαιώματα διαμονής, οι έφοδοι στα σπίτια και στα στέκια ..

    Ακόμα και οι νόμιμες δημοκρατικές δράσεις όπως πικνικ, συναυλίες, κάμπινγκ και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις θεωρούνται πως διεξάγονται στο πλαίσιο της τρομοκρατικής πράξης και απαγορεύονται.

    Ο σκοπός των νόμων αυτών είναι ο εκφοβισμός  κυρίως των αλλοδαπών και γενικά όλων των λαών και βέβαια είναι εργαλείο σιωπής της κοινωνίας..  ο στόχος τους είναι η εξόντωση των κοινωνικών και ταξικών αγώνων όλων των λαών σε όλο το κόσμο.

    Ο στόχος τους είναι να σταματήσουν τον αγώνα για την δικαιοσύνη, για την ελευθερία ακόμα και να σβήσουν τις σκέψεις  του αγώνα  για τα δικαιώματα. Για αυτό το σκοπό χρησιμοποιούν αυτούς τους φασιστικός νόμους.

    Για να τους σταματήσουμε πρέπει να δυναμώνουμε  τον αγώνα για τη λευτεριά για τα δικαιώματα και για τη δημοκρατία..

    Σε αυτό το αγώνα η μοναδική δύναμη είναι το δίκαιο μας.

    Οι λαοί μας , ο ελληνικός λαός και οι λαοί του κόσμου,

    Σε όλο το κόσμο αγωνιζομαστε  για τα δικαιώματα, ελευθερίες, δικαιοσύνη και και ψωμί και για αυτό το λόγο φυλακιζομαστε..

    Αυτές οι επιθέσεις δεν μπορούν να αλλάξουν τις ιδέες και τις σκέψεις μας.

    Καλούμε όλους, όλες στον δίκαιο αγώνα αυτό.

    -Λευτερια στους πολιτικούς κρατούμενους

    -Λευτερια στην Ozgül, στον İhsan, στον Serkan και στον Hasan που βρίσκονται στις γερμανικές φυλακές.

    - Λευτεριά  στον Alfredo Cospito (αναρχικός  πολιτικός κρατούμενος, απεργός πείνας στην Ιταλία)

    -Λευτεριά  στους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους

    Λαϊκό Μέτωπο στην Ελλάδα

    #antireport

    #απεργίαπείνας

    #Απεργια

    #edadenizhaydaroğlu

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στις 18 Μάρτη κάνουμε 1 μέρα απεργία πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης στους αντιφασίστες, αντιιμπεριαλιστές πολιτικούς κρατούμενους του κόσμου! Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top