728x90 AdSpace

  • Latest News

    Λαϊκό Μέτωπο: Όχι ο σεισμός, ο φασισμός του ΑΚΡ σκοτώνει

    Σεισμός μεγέθους 7,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή Pazarcık του Kahramanmaraş και μετασεισμός 7,6 Ρίχτερ.

     Ο σεισμός έγινε αισθητός σε Γκαζιαντέπ, Σίβας, Χατάι, Σανλιούρφα, Μερσίνα, Σαμψούντα, Τραπεζούντα και πολλές πόλεις. Υπάρχουν 2.000 νεκροί και χιλιάδες τραυματίες και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται.

    Ο φασισμός του ΑΚΡ και του κράτους έχει τυφλωθεί από την απληστία του κέρδους. Η κυβέρνηση του AKP, γέμισε τις τσέπες των υποστηρικτών της και των μονοπωλίων, έδωσε κάθε σπιθαμή γης της χώρας στον ιμπεριαλισμό, δεν εξασφάλισε την ασφάλεια του λαού στους οικισμούς του λόγω της απληστίας της για κέρδος. Συνέχισε να γεμίζει τις τσέπες των δικών της υποστηρικτών και των εχθρών του λαού.

    Δεν υπάρχει πλούσιος που τα σπίτια του καταστρέφονται από τους σεισμούς.

    Έχουν περάσει 22 χρόνια από τον σεισμό της 17ης Αυγούστου 1999 και μαζευόταν για χρόνια χρήματα για την κρατική βοήθεια.

     Για να κρατήσουν ζωντανή τη δική τους τάξη, χρησιμοποίησαν τα χρήματα που μαζεύονταν καθημερινά για να βοηθηθούν οι οικογένειες των οποίων τα σπίτια υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό, δεν τα έδωσαν στους ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση του AKP και η κάθε κυβέρνηση  δεν θα βοηθήσει ποτέ τον λαό. Δεν αρκεί πλέον να λέμε ότι η φτώχεια είναι μέχρι το γόνατο, ολόκληρο το σώμα μας έχει αφεθεί να σαπίζει σε αυτό το βάλτο της φτώχειας και της αδικίας.

     Είναι "φυσική καταστροφή", λέει το κράτος. Η ρητορική τους επινοείται σκόπιμα για να αποτρέψει τον αγώνα του λαού ενάντια στην αδικία. Και πάλι, έχουμε φτωχούς που βιώνουν την ίδια σφαγή.

    ΕΜΕΙΣ είμαστε οι άνθρωποι που είμαστε η οργανωμένη δύναμη του λαού ενάντια σε αυτές τις σφάγες του κράτους. Ενωθείτε στις λαϊκές συνελεύσεις! Θα οργανώσουμε τον κοινό αγώνα των λαών εναντίον των πραγματικών υπευθύνων αυτής της σφαγής και της οργής μας και μαζί θα εδραιώσουμε τη λαϊκή εξουσία. Μια χώρα όπου οι άνθρωποι δεν θα ζουν με τον φόβο των σεισμών είναι μια χώρα όπου η εκμετάλλευση καταργείται και η ανεξαρτησία κερδίζεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό.

    Τα συλλυπητήριά μας σε όλους τους λαούς της Τουρκίας.

     

    ΟΧΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΑΚΡ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

    ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

     

    ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

    06.02.2023











    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Λαϊκό Μέτωπο: Όχι ο σεισμός, ο φασισμός του ΑΚΡ σκοτώνει Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top