728x90 AdSpace

  • Latest News

    Αυθαίρετη κράτηση 3 ελεύθερων πολιτικών κρατουμένων στην Ελλάδα


    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ "ΧΩΝΕΥΕΤΕ" ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ

    Χθες βράδυ  3 ελεύθεροι πολιτικοί κρατούμενοι, συνελήφθησαν μπροστά από τα σπίτια τους και κρατήθηκαν επί 3,5 ώρες με την δήθεν  αιτιολογία ότι είναι "ύποπτοι'

    Το ελληνικό κράτος αδυνατεί να "χωνέψει" τη νίκη μας.

    Έβαλε χειροπέδες στους πολιτικούς κρατούμενους και τους κράτησε. Στη συνέχεια τους άφησε να περιμένουν χωρίς να αναφέρει  το λόγο σύλληψης και κράτησής τους.

    Οι πολιτικοί κρατούμενοι  Halıl Demir, Hasan Kaya και Ismail Zat, και οι Ercan Kutlu και  Azan Gönü, που είχαν αφεθεί ελεύθεροι την ίδια μέρα από την αστυνομία αλλοδαπών, αιφνίδια, ενώ βρισκόνταν μπροστά στα σπίτια τους, κρίθηκαν ως "Ύποπτα Πρόσωπα".

    Στους δικηγόρους και στους φίλους τους ούτε ανέφεραν το λόγο κράτησής τους, ούτε έδωσαν  κάποια πληροφορία για το λόγο που κρατήθηκαν αυτό το διάστημα.

    Τους είπαν μόνο ότι θα αφεθούν ελεύθεροι.

    Οι ελεύθςροι πολιτικοί κρατούμενοι, όπου κι αν βρίσκονται, όπως και στην πατρίδα μας, στην απέναντι όχθη του Αιγαίου, είναι φορείς  των παραδόσεών μας.

    Η κυβέρνηση της Ελλάδας δεν μορεσε μέχρι σήμερα και δεν θα τα καταφέρει να λυγίσει τη θέληση των ελεύθερων πολιτικών κρατουμένων μας. Ούτε αυτές οι ληστρικές μέθοδοι θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο μας.

    Θα  χωνέψετε τη νίκη μας.

    Συνηθίστε το, γνωρίστε το  εμείς θα νικάμε.

    Θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε και να δημιουργούμε νέες παραδόσεις στις φυλακές και σε όλους τους δημόσιους χώρους.

    ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αυθαίρετη κράτηση 3 ελεύθερων πολιτικών κρατουμένων στην Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top