728x90 AdSpace

  • Latest News

    ΘΑ ΕIΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤA ΑΠO ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕIΟ ΔΙΚΑΙΟΣYΝΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓYΗ ΣΤΟΥΣ 11 ΕΠΑΝΑΣΤAΤΕΣ ΑΠO ΤΗΝ ΤΟΥΡΚIΑ

     

    ΘΑ ΕIΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤA ΑΠO ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕIΟ ΔΙΚΑΙΟΣYΝΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓYΗ ΣΤΟΥΣ 11 ΕΠΑΝΑΣΤAΤΕΣ ΑΠO ΤΗΝ ΤΟΥΡΚIΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤHΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣYΝΗ ΓΙ' ΑΥΤΟYΣ!

    11 Αγωνιστές από την Τουρκία, οι οποίοι είναι πολιτικοί πρόσφυγες στην Ελλάδα, συνελήφθησαν στις 19 Μαρτίου 2020 κατηγορήθηκαν ως "τρομοκράτες" λόγω της πολιτικής τους ταυτότητας, των επαναστατικών τους σκέψεων και των αντιιμπεριαλιστικών, αντιφασιστικών τους αγώνων και καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές με πολιτική απόφαση.

     Το δικαστήριο, παραβιάζοντας τα δικαιώματα υπεράσπισης 11 Τούρκων επαναστατών, τους καταδίκασε σε 333 χρόνια βαριάς φυλάκισης στο τέλος μιας άδικης δίκης, χωρίς καμία απόδειξη των κατηγοριών, με μια πολιτική απόφαση που έλεγε "αυτό πιστεύουμε".

    Δεν αποδεχόμαστε αυτή την πολιτική απόφαση. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για δικαιοσύνη ενάντια σε αυτή την εκδικητική απόφαση και την αδικία. Καλούμε όλους να συγκεντρωθούν μπροστά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 13.00 για να δείξουν την αλληλεγγύη τους, στους 11 αγωνιστές από την Τουρκία ενάντια σε αυτή την παρανομία και την αδικία και να απαιτήσουν δικαιοσύνη και λευτεριά.

    Ημερομηνία: Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

    13.00

    Υπουργείο Δικαιοσύνης/Αθήνα

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΘΑ ΕIΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤA ΑΠO ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕIΟ ΔΙΚΑΙΟΣYΝΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓYΗ ΣΤΟΥΣ 11 ΕΠΑΝΑΣΤAΤΕΣ ΑΠO ΤΗΝ ΤΟΥΡΚIΑ Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top