728x90 AdSpace

  • Latest News

    Μια ημέρα παγκόσμιας απεργίας πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης με τους απεργούς πείνας μέχρι θανάτου Sibel Balaç και Gökhan Yildirim!


    Στις 16 Ιουλίου κρατήθηκε μια μέρα παγκόσμια απεργία πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης με τους απεργούς πείνας μέχρι θανάτου Sibel Balaç και Gökhan Yildirim, που συνεχίζουν να αντιστέκονται και να μάχονται για την δικαιοσύνη, για πάνω από 200 μέρες. Συνολικά 358 άνθρωποι, από την Τουρκία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Γερμανία, την Γαλλία, την Αυστρία, την Αγγλία, το Βέλγιο, την Ελβετία και την Ολλανδία, συμμετείχαν σε απεργία πείνας σε συμπαράσταση με τα αιτήματα των Sibel Balaç και Gökhan Yildirim. Μοιραζόμαστε βίντεο και εικόνες από όλο τον κόσμο από ανθρώπους που υποστηρίζουν τους απεργούς πείνας μέχρι θανάτου.

     Η διεθνής αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών! Με την απεργία πείνας δώσαμε φωνή στους απεργούς πείνας μέχρι θανάτου Sibel και Gökhan, φωνάζοντας ότι δεν πρέπει να τους αφήσουμε να πεθάνουν από τον φασισμό του ΑΚΡ. Παλεύουν για την δικαιοσύνη, οι απαιτήσεις τους είναι απαιτήσεις όλου του λαού της Τουρκίας, όλων των λαών του κόσμου!

    Οι ημέρες περνάνε και η υγεία τους είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση!

    Ο Gökhan σήμερα είναι 42 κιλά και η Sibel λιγότερα από 50. Θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας και καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει!

    Στέλνουμε mail και fax στο υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας, στις φυλακές Terkidag και Sincan, στις πρεσβείες και τα προξενεία σε όλες τις χώρες. Κάνουμε μαζόξεις και μοιραζόμαστε βίντεο υποστηρίζοντας τις απαιτήσεις των απεργών πείνας μέχρι θανάτου!

    Συνεχίζουμε να παλεύουμε για τις ζωές των Sibel Balaç και Gökhan Yildirim!

    Νίκη στον αγώνα των απεργών πείνας!

    Ζήτω η διεθνής αλληλεγγύη!

    Αντι-Ιμπεριαλιστικο Μέτωπο (Anti-imperialist Front)

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μια ημέρα παγκόσμιας απεργίας πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης με τους απεργούς πείνας μέχρι θανάτου Sibel Balaç και Gökhan Yildirim! Rating: 5 Reviewed By: oagonas.periodiko
    Scroll to Top